Kapsel & Make-Up

BRUIDSKAPSEL & SUITEKAPSELS

 

Wanneer je je haar wenst te knippen of kleuren zal je ongetwijfeld bij de traditionele kapper of kapster om de hoek terechtkunnen.

 

Wil je echter dat tikkeltje méér aan je uitstraling geven, en advies & styling op maat ontvangen, dan ben jij op zoek naar een bruidskapper!

 

Alles begint met een proefsessie, idealiter 12 tot 8 weken voor het huwelijk, maar het kan natuurlijk ook steeds vroeger plaatsvinden. Op dit moment wordt je look voor je trouwdag samen met jou bepaald.

 

Opdat jij optimaal kan genieten van de mooiste dag van je leven gebeurt alles aan huis of op de door jou gekozen locatie.

Wil je graag het verrassingseffect bewaren, dan kunnen het proefkapsel en de make-up steeds bij ons plaatsvinden.

 

Tijdens de proefsessie wordt je kapsel volledig afgestemd op je trouwjurk en omgeving.

 

Verschillende kapsels en stijlen (klassiek - romantisch - stijlvol - ...) worden geprobeerd, rekening houdend met jouw wensen en de activiteiten die er tijdens je trouwdag gepland staan.

 

Contacteer ons gerust indien je hierover vragen hebt!

 

BRUIDSMAKE-UP & SUITEMAKE-UP

 

Nadat je kapsel heeft vorm gekregen wordt de make-up aangebracht, passend bij je kapsel en gelaatskenmerken.

 

Om allergische reacties te vermijden werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken als Dior, Chanel, MAC en Guerlain.

 

Net zoals tijdens het proefkapsel, kunnen ook bij het aanbrengen van de make-up verschillende stijlen worden uitgeprobeerd, zonder met een tijdslimiet rekening te moeten houden.

 

Bij ons kan je steeds terecht voor de professionele styling van je bruidsmake-up, en eveneens voor je bruidsjuwelen!

 

De proefsessie voor je make-up vindt gelijktijdig plaats met de proefsessie voor je kapsel, en gebeurt dus ook allemaal bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie.

 

Een touch-up 's avonds voor je avondfeest is eveneens mogelijk, vraag ons naar de voorwaarden en tarieven.